96/12/28
4:0 ع
پروژکتورهای تصویری امکان ایجاد تصاویر بزرگ بدون نیاز به یک صفحه نمایش الکترونیکی مشابه را فراهم می کنند.
فن آوری هایی که معمولا در پروژکتور های تصویری مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از: نورپردازی نور دیجیتال (DLP)، نمایش کریستال مایع (LCD) و کریستال مایع روی سیلیکون (LCoS)که این پروژکتور های تصویری می توانند از منابع مختلف نور مانند چراغ های جیوه با فشار بالا، چراغ دیود، دیود لیزر و سیستم های دیود هیبرید LED / لیزر استفاده کنند.
امروزه با توجه به رونق گرفتن رایانه و ابزارهای هوشمند، نیاز به وجود دستگاهی همچون ویدئو پرژکتور که به وسیله آن بتوان مطالب موجود در رایانه و یا گوشی های موبایل و ... را برای طیف وسیعی از افراد در معرض نمایش قرار داد احساس می شود از این رو رفته رفته خرید این وسیله اولویتی در میان کالاهای اساسی برای مجموعه هایی همچون مدارس، سالن های تئاتر، کنفرانس ها و سخنرانی ها و ... محسوب می شود.
یک ویدئو پروژکتور تصویری، یک دستگاه الکترونیکی می باشد که سیگنال های ورودی صوتی/تصویری را می گیرد و با استفاده از یک یا چند لنز، ویدئو را بر روی هر سطح صاف، که اغلب یک صفحه نمایش پروژکتور سفید یا نقره ای است و در فاصله ای معین قرار دارد، نمایش می دهد.
مصرف کنندگان این دستگاه عموما به دنبال طیف وسیعی از ویژگی های کلی این وسیله بسته به نحوه استفاده از آن هستند. این ویژگی ها شامل روشنایی، کنتراست، رزولوشن، کیفیت رنگ و عمق کانونی و ... است.
وجود طیف گسترده ای از محصولات و ویژگی ها می تواند مصرف کننده ها و خریداران این دستگاه را دچار گمراهی کند که ما در این مجال اصطلاحات و مشخصات مورد استفاده در خرید یک ویدئو پرژکتور مناسب با نگاهی دقیق به انواع این دستگاه، هزینه های خرید و تعمیر و نگهداری آنها را ذکر می کنیم.
مشخصات کلی و کلیدی جهت خرید این دستگاه علاوه بر پارامتر قیمت، نوع و برند به شرح زیر می باشد:
عمر لامپ: که معمولاً بر حسب ساعت بیان می شود. دو عدد برای بیان طول عمر لامپ تصویر عنوان می شود، اولین عدد حداکثر ساعتی است که ویدئو پروژکتور می تواند در حالت استاندارد کار کند و دومین عدد به حداکثر ساعتی که ویدئو پروژکتور می تواند در حالت کم مصرف و نور پائین کار کند.
کنتراست (Contrast): تفاوت بین قسمت های روشن و تاریک تصویر است.هرچه عدد کنتراست بالاتر، محدوده ی گسترده تری از نورها و رنگ ها را خواهیم داشت و تصویری واضح تری را مشاهده خواهیم کرد.
برایتنس (Brightness): همان مقدار نور تابیده شده توسط پروژکتور است و مهمترین فاکتور در انتخاب ویدئو پروژکتور است که شدت این نوع از روشنایی را با واحدی با نام انسی لومنس که یک استاندارد ملی آمریکا برای اندازه گیری روشنایی نور می باشد می سنجند. هرچه مقدار لومنس پایین تر باشد برای نمایش مجبوریم چراغهای محیط را خاموش کنیم.
Resolution: تعداد پیکسل هایی است که برای ایجاد یک تصویر استفاده می شود و در واقع منظور همان قدرت تفکیک پذیری تصویر است.
8 نوع از استانداردهای رزولوشن در تصاویر خروجی ویدئو پرژکتور به شرح زیر است که عدد بزرگتر نشان دهنده تعداد پیکسل های افقی و عدد کوچکتر نشان دهنده تعداد پیکسل های عمودی می باشد:
رزولوشن |
پیکسل ها |
تعداد کل پیکسل ها |
توضیحات |
SVGA |
600*800 |
480,000 |
به علت قیمت پائین و کیفیت تصویر خوب محبوبیت بالایی دارد، برای نمایش فایل های پاورپوینت و طرح های ساده گرافیکی بسیار مناسب است. |
XGA |
768*1024 |
786,000 |
برای تصاویر با رزولوشن نسبتا بالا مناسب است، ویدئو و عکسهای با جزئیات بالا را به خوبی نمایش میدهد. |
SXGA |
1024*1280 |
1,311,000 |
رزولوشن بالا و البته گران تر از.XGA |
UXGA |
12000*1600 |
1,920,000 |
مورد استفاده در محیط های کاری بزرگ و استفاده از برنامه هایی که نیاز به جزئیات بسیار بالا دارند،این نوع پروژکتور ها قیمت بالا دارند. |
WVGA |
480*854 |
410,000 |
این رزولوشن به 480p نیز معروف است و استفاده آن برای برای ویدئو پروژکتور های سینمای خانگی بیشتر است. |
WSVGA |
576*1024 |
590,000 |
به عنوان رزولوشن 576p شناخته میشود و جزئیات و جزئیات پیکسلی آن از 480p بیشتر است. بسیاری معتقدند این پروژکتورها مقرون به صرفه نیستند. |
WXGA |
720*1280 |
922,000 |
به عنوان رزولوشن 720p شناخته میشود و برای تماشای فیلم های با کیفیت بالا بسیار کاربرد دارد. نسبت تصویر این رزولوشن 16:9( واید ) است. |
WUXGA |
1200*1920 |
2,304,000 |
رزولوشن فول اچ دی برای تماشای تصاویر با حداکثر کیفیت و قیمت بسیار بالا |
مورد دیگر، نسبت ابعاد هندسی تصویر پیش بینی شده است. هنگامی که نسبت ابعادی را انتخاب میکنید، نوع ویدیویی را که میخواهید تماشا کنید در نظر بگیرید.اگر چه شما می توانید فیلم با نسبت ابعاد بزرگتر نسبت به یک پروژکتور با نسبت ابعاد کوچک تر، را هم مشاهده کنید اما کیفیت تصویر را از دست می دهید زیرا پروژکتور کوچکتر یا قسمت کوچکی از تصویر را خرد می کند و یا قطع می کند.
شما میتوانید برای مشاهده انواع ویدئو پروژکتور، لیست قیمت های رقابتی فروشندگان معتبر این کالا، اینجا را کلیک کنید.
96/12/21
4:0 ع
یک درایو سخت خارجی، یک دستگاه ذخیرهسازی است که در خارج از کامپیوتر قرار دارد و از طریق یک کابل USB یا اتصال FireWire وصل میشود.
تفاوت بین این رابط ها در نرخ انتقال دادهها است. اتصالات USB میتواند دادهها را با نرخ 12 تا 480 مگابیت در ثانیه انتقال دهد، در حالی که FireWire از دستگاههای خارجی پشتیبانی میکند و با سرعت 400 تا 800 مگابیت در ثانیه دادهها را انتقال میدهد.
هنگامی که ظرفیت یک درایو داخلی از کامپیوتر به طور کامل استفاده شده است، نیاز به یک فضای دیگری برای ذخیرهسازی اطلاعات احساس میشود. این دستگاهها دارای ظرفیت ذخیره سازی بالا نسبت به درایوهای فلش هستند و اغلب برای پشتیبانگیری از فایلهای کامپیوتری متعدد و یا خدمت به عنوان یک درایو شبکه برای ذخیره محتوای مشترک استفاده میشود.
در سادهترین شکل، یک درایو دیسک سخت خارجی شامل یک درایو هارد دیسک داخلی الکترونیکی است که درون یک محفظه قرار میگیرد.
دیسکهای سخت خارجی نیز به عنوان درایوهای سبک وزن و قابل حمل شناخته میشوند.
بعضی از ذخیره کنندههای خارجی نیز با ویژگیهای امنیتی بالا مانند تشخیص اثر انگشت هستند که مانع دسترسی افراد به اطلاعات ذخیره شده میشوند.
از طرف دیگر طیف مدلهای پیچیدهتر با قابلیتهای بیشتر و همچنین پشتیبانگیری خودکار در حال توسعه است.
در بازار، به تعداد قابل توجهی از انواع دستگاههای ذخیرهسازی وجود دارد، که این بدین معنی است که نیازهای هر فرد میتواند مورد توجه قرار گیرد.
بنابراین در ادامه مواردی که در هنگام خرید یک دستگاه ذخیرهسازی اطلاعات بیرونی لازم است بدانید را، ذکر کردهایم:
در ابتدا فرض میکنیم شما یک مصرف کننده رسانهای نیستید و فیلمها را دانلود نمیکنید و حتی نمیتوانید به موسیقی آنلاین گوش دهید با این حال، کامپیوتر شما پر از فایل های ورد و اکسل است و شما در نهایت متوجه خواهید شد که نیاز به یک فضای اضافه برای پشتیبانگیری از آنها دارید.
در اینجا شما میتوانید با توجه به حجم فایلهای خود، یک ذخیرهساز ارزان قیمت با کمترین فضای ذخیرهسازی را خریداری کنید و اطمینان حاصل کنید که مجبور نیستید مجدد فضای ذخیرهسازی دیگری خریداری کنید و همین میزان برای شما کافی است.
در ادامه در نظر میگیریم که شما یک مصرفکننده رسانهای با حجمهای بالاهستید، فایلهای موسیقی دیجیتال فراوانی دارید، یا در حال کار بر روی ساختن کتابخانه فیلم خود با کیفیت بالا هستید و یا ویرایش ویدئو یا صدا انجام میدهید. با توجه به اینکه این کارها نیاز به تنظیمات با کیفیت بالا دارد میتواند مقدار زیادی از فضای دیسک را اشغال کند.
در صورتی که این موارد صادق باشد، شما مشخصا نیاز به یک فضای ذخیرهسازی گسترده دارید. پس منطقیترین کار این است که به جای خرید چندین ذخیرهساز ارزان قیمت با حجمهای پایین، یک ذخیرهساز با حجم بالا خریداری کنید.
شما میتوانید جهت مشاهده انواع مختلف هاردهای اکسترنال و لیست قیمتهای رقابتی فروشندگان معتبر این کالا در میهن مارکت، به اینجا مراجعه فرمایید.
96/12/16
4:0 ع
هر روز در بازار لپتاپ ها شاهد محصولات جدید و متنوعی هستیم که رفته رفته تشخیص آنها از یکدیگر دشوار تر میشود.در این میان انتخاب یک لپتاب برای افرادی که اطلاعات چندانی هم از تفاوت و نوع کاربری انها ندارند مشکل بزرگی محسوب میشود.فرض کنید شما یک دانشجوی رشته ی مهندسی عمران هستید و برای شروع کارتان نیاز به یک دستگاه لپتاپ دارید که هم بتوانید به راحتی جا به جایش کنید و هم برای حفظ و نگهداری اطلاعات مهمتان به آن اعتماد داشته باشید. مسلما این دستگاه باید توقعات شما را هم برای اجرای نرم افزار های تخصصی بر آورده کند.
شاید شما از دسته ای از کاربران باشید که دوست دارند بیشتر وقتشان را با لپتاپشان بازی کنند همیشه وقتی یک لپتاپ مخصوص بازی را میبینید به راحتی آن را شناسایی میکنید.اندازه ی بزرگ و ضخامت زیاد. چراغ ها و ال ای دی های متعدد رنگ های متفاوت و زنده و خروجی های بزرگ هوای گرم و سیستم خنک کندده جزو مشخصات ظاهری اصلی این لپتاپ ها محسوب میشود. طراحی و خاص بودن ظاهر ویژگی ظاهری این دسته از لپتاپ هاست محصولاتی نیز سریY5070 لنوو و برترین نوت بوک مخصوص بازی از ایسوس که چندی پیش در سایت معرفی شد. نمونه های بارز این نوع لپتاپ ها هستند.از لحاظ سخت افزاری نیز لپتاپ های مخصوص بازی مجهز به آخرین و بروز ترین پردازنده های گرافیکی کمپانی انویدیا و ای ام دی هستند تا به وسیله آنها بتوان بازی های جدید را با حد اکثر توان گرافیکی به خوبی اجرا کنند.برخی از این لپتاپ ها مانند الین ویر m18 انقدر از لحاظ سخت افزاری قدرتمند هستند که میتوان آنها را جای گزین کامپیوتر های دسکتاپ کرد .بسیار ی از طراحان گرافیکی نیز از قدرت این دستگاه ها برای طراحی های سه بعدی استفاده میکنند.
لپتاپ های صنعتی
معرفی انواع لپتاپ ها
اولین گروه از لپتاپ ها لپتاپ های صنعتی هستند این دسته از لپتاپ ها معمولا ضخامت و وزن زیادی دارند و مختص استفاده روزانه برای حفظ اطلاعات و همچنین مقاومت در شرایط سخت هستند.دارندگان این گونه لپتاپ ها معمولا کارمندان یا صاحب های کار خانه ها تولیدی ها و شرکت ها هستند که حفاظت از اطلاعات برای آنها مهم ترین شاخص داشتن یک لپتاپ است. همچنین این دستگاه ها معمولا دارای پردازنده ی گرافیکی قدرتمندی مانند سری انویدیا کوادرو هستند و طراحان و گرافیست های صنعتی از انها استفاده میکنند. مشخصات دیگر لپتاپ های صنعتی تعدد پرت ها و فقل های امنیتی مانند حسگر اثر انگشت است. مقاومت بدنه نیز یکی دیگر از ویژگی هایی است که در لپتاپ های صنعتی وجود دارد. همچنین تاچ پد این نوع لپتاپ ها معمولا از فرمان های بیشتری پشتیبانی میکند.این لپتاپ ها دارای کلید های بیشتری هستند برای نمونه میتوان به لپتاپ های سری تیک پد از لنوو اشاره کرد.
لپ تاپ های گیمینگ
معرفی انواع لپتاپ ها
لپتاپ های عمومی
معرفی انواع لپتاپ ها
بیشتر لپتاپ ها در دسته عمومی قرار میگیرند. این دسته از لپتاپ ها هنوز از استاندارد ها و تعاریفی که از یک لپتاپ در دهه های پیش معین شده پیروی میکنند و به صورت کلی دسته بندی شده اند.در حال حاضر بیشتر لپتاپ های این دسته را با نام لپتاپ ها اقتصادی یا میان رده میشناسند.تنوع سخت افزاری در این دستگاه ها بسیار زیاد است. بسته به نوع کاربری کاربر میتواند لپتاپی را انتخاب کند که سخت افزار آن برای وی مناسب باشد. اندازه صفحات نمایش از یازده تا پانزده اینچ متغیر است. اما در کل مشخصه خاصی ندارند و معمولا بدنه آنها از جنس پلاستیک است. این گونه از لپتاپ ها در تمامی برند های موجود در بازار به راحتی قابل شناسایی هستند. از لحاظ سخت افزاری لپتاپ ها میان رده از قطعات متوسطی بهره برده اند و تنها برای رفع نیاز های روزانه کاربر مانند مرورگری اینترنت و کار با نرم افزار هایی مانند آفیس مناسب هستند.
لپتاپ های مالتی میدیا
معرفی انواع لپتاپ ها
دسته آخر که شاید کمی برای شما نا آشنا باشد لپتاپ ها مالتی مدیا هستند. لپتاپ های مالتی مدیا استاندارد های متفاوتی دارند. مهم ترین عنصر در یک لپتاپ مالتی مدیا صفحه نمایش آن است.صفحات نمایش این دستگاه ها معمولا از کیفیت های HD ، FHD و حتی بیشتر بهره مند هستند.همانطور که از اسم این دستگاه ها پیداست از یک لپتاپ مالتی مدیا برای مصارف خانگی دیدن فیلم و گوش دادن به موسیفی استفاده می شود.
بنا بر این ، این دستگاه ها باید دارای بلند گو های قوی و رسایی باشند بعضی از این لپتاپ ها دارای یک ساب ووفر جدا گانه نیز هستند تا میزان و عمق و صدا و بیتس تولیدی توسط دستگاه را افزایش دهد در طراحی بدنه لپتاپ ها مالتی مدیا از فلزاتی نظیر آلومینیوم یا پلاستیک مرغوب استفاده میشود. معمولا سخت افزار داخلی استفاده شده در آنها کانفیگ های بالایی دارند تا بتوانند نیاز های هر نوع کاربری را پوشش دهند
96/12/11
4:0 ع
چستر کارلسون، مخترع فتوکپی، در اصل یک وکیل حق ثبت اختراع بود، و همچنین یک پژوهشگر و مخترع پاره وقت. زمانیکه او در اداره ثبت اختراعات در نیویورک شغلی داشت که باید تعداد زیادی کپی از مقالات مهم را در روز چاپ می کرد به فکر ساخت دستگاهی افتاد که این کار را برای او انجام دهد و بدین ترتیب زمینه اختراع فتوکپی فراهم شد.
انواع فتوکپی:
انتخاب یک فتوکپی بستگی به نیاز فرد یا شرکت دارد. اکثر دستگاه های کپی اداری برای ساخت کپی از xerograph استفاده می کنند، اما سایر پروسه های کپی، مانند چاپ جوهر افشان و ... نیز وجود دارد. در زیر یک نمودار از انواع مختلف کپی برای آشنایی و خرید را مشاهده می کنید.
نوع |
توضیحات |
Mono copier ( کپی تک ) |
این مدل، تنها از تونر با رنگ سیاه استفاده می کند و در اندازه های مختلف برای چاپ تعداد بالا و پایین ساخته شده است. |
Color copier ( کپی رنگی ) |
کپی رنگی با رنگهای Cyan، Magenta، Yellow و Black (CMYK) عرضه می شود که می تواند تمام رنگ های رنگین کمان را تولید کند. |
Multifunctional copier ( کپی چندمنظوره ) |
کپی چند منظوره نه تنها کپی میگیرد، بلکه چاپ، اسکن و فکس را نیز انجام می دهد. دستگاه های جدیدتر نیز می توانند به اینترنت متصل شوند و کپی های بی سیم را به دستگاه های سازگار ارسال کنند. |
Analog copier (کپی کننده آنالوگ ) |
دستگاه های آنالوگ از چراغ ها، لنزها و آینه ها برای استفاده از تصویر سند جهت کپی کردن استفاده می کنند. |
Digital copier (کپی دیجیتال ) |
دستگاه های کپی دیجیتال نسخه دیجیتال کپی آنالوگ هستند و این تکنولوژی اغلب در کپی چند منظوره فوق الذکر استفاده می شود. |
Network copier ( کپی شبکه ) |
دستگاه های کپی شبکه می توانند برای چاپ از راه دور و سایر توابع به شبکه دفتر متصل شوند. اکثر دستگاه های چند منظوره و دیجیتال این تکنولوژی را قبلا به شکل یکپارچه یا به عنوان یک گزینه در دسترس قرار داده اند. |
فتوکپی تک:
اصطلاح "mono" به تصویر تک رنگ تولید شده توسط دستگاه های کپی سیاه و سفید اشاره دارد. تک رنگ به معنای سایه های مختلف یک رنگ است، اما معمولا به ماشین های سیاه و سفید اشاره می کند. هرچند یک تصویر، که سایه های مختلف آبی درون آن هست نیز، کماکان در دسته کپی های تک رنگ محسوب می شود.
فتوکپی رنگی:
تونر رنگی در دهه 1950 در دسترس قرار گرفت، و از تکنولوژی متعارف الکترواستاتیک استفاده کرد. اولین کپی رنگ الکترواستاتیک توسط Xerox (6500) در سال 1973 منتشر شد.
امروزه تمام کپی های رنگی دیجیتال هستند و بسیار شبیه یک اسکنر کامپیوتر متصل به یک چاپگر لیزری کار می کنند. برگه اصلی که قصد کپی گرفتن از آن را دارید اسکن می کند و سپس اطلاعات را از طریق لیزر به یک درام تصویر شارژ انتقال می دهد. قبل از انتقال به کاغذ، تونر رنگی به قسمت های شارژ درام متصل می شود. مرحله نهایی، همانند چاپگر لیزری، حرارت دادن تونر در صفحه است و یک تصویر دائمی را جوش می دهد.
ویژگی های استاندارد در کپی های رنگی دیجیتال شامل پاک کردن مرز، مرکز تصویر، تنظیم رنگ و متعادل سازی رنگ است.
سرعت:
سرعت کپی با cpm و یا نسخه در دقیقه (سرعت چاپ ppm) اندازه گیری می شود. عامل اصلی بهره وری و در نهایت کارایی، سرعت کپی یا چاپگر است. یک ماشین کندتر هزینه کمتری خواهد داشت، اما زمان چرخش برای چاپ های تکی ممکن است سطح رضایت شما را برآورده ننماید.
هرچه سرعت دستگاه بالاتر باشد:
حجم چاپی بالاتر،
استفاده توسط پرسنل بیشتر،
صرفه جویی در زمان،
و در نتیجه نرخ بهره وری بالاتر خواهد بود.
راهنمای ساده برای کپی و حجم چاپ؛
تا 2000 در هر ماه: 16-25 ppm
2000-5k در ماه: 35-45 ppm، 55 ppm
5000+ در ماه: 65-80 ppm
کپی شبکه:
چاپ شبکه در حال حاضر عملکرد اصلی از فتوکپی های مدرن است که در حال حاضر به طور فزاینده ای در محل کار به عنوان چاپگر دفتر مطرح شده است.
داشتن دستگاهی که کارکنان بتوانند از کامپیوترهای رومیزی خود به طور مستقیم به یک دستگاه فتوکپی اداری دستور چاپ ارسال کنند موجب صرفه جویی در هزینه ها می باشد به گونه ایی که هزینه های هر صفحه به طور قابل توجهی پایین تر از پرینترهای لیزری است و شما یک دستگاه کمتر برای خرید و نگهداری دارید. این قابلیت اجازه می دهد تا کارکنان به سرعت از اسناد جمع آوری شده و ... با کیفیت بالا کپی تهیه کنند.
با این حال، باید توجه داشت که، مانند هر راه حل چند منظوره ای، ضروری است یک چاپگر پشتیبان ساده برای موارد اضطراری در دسترس باشد.
کپی دابلکس:
دابلکس یا دو طرفه یک ویژگی مفید است که امکان چاپ در هر دو طرف هر ورق را فراهم می کند. مزایای آن نیز شامل صرفه جویی در کاغذ، کاهش هزینه و کاهش صرف زمان می باشد. این مزایا در صورتی است که شما برای تولید نسخه های دو طرفه در سطح محیطی، از کاغذ کمتری استفاده می کنید.
شما میتوانید برای مشاهده انواع دستگاه های کپی و لیست قیمت های رقابتی فروشندگان معتبر این کالا، اینجا کلیک کنید.
96/12/4
4:0 ع
بهترین موس های گیمینگ سال 2017؛ قیمت مناسب با عملکرد
اگر شما یکی از بهترین رایانه ها را خریداری کردید، وقت آن است که یکی از بهترین موس ها را نیز داشته باشد. قابل درک است که بعد از پرداخت هزینه بالایی برای راه اندازی یک سیستم رایانه قوی، بخواهید هزینه های خود را کاهش دهید، اما چرا برای سیستم خود از یک موس در حد متوسط استفاده کنید؟ شما باید یکی از بهترین موس های بازی را انتخاب کنید تا همه چیز منطبق با PC شگفت انگیزی باشد که تهیه کردید.
هر جا هر بحثی که راجع به یک قطعه سخت افزار کامپیوتر مشاهده می کنید، به این جمله می رسید که " گران تر است، بهتر است. "ولی وقتی برای خرید یک موس اقدام می کنید به دنبال تعادلی بین قیمت و عملکرد آن باشید و نه به دنبال یک موس گرانقیمت. در این مقاله شما را با موس های حرفه ای و با قیمت مناسب نسبت به عملکرد آنها آشنا خواهیم کرد.
* برای مشاهده انواع موس حرفه ای و بازی به همراه قیمتهای رقابتی و به روز فروشندگان اینجا کلیک کنید.
1. SteelSeries Sensei 310
بهترین ماوس گیمینگ موجود در بازار!
SteelSeries Sensei 310 یک موس گیمینگ خاص و منحصر بفرد است و این دو ویژگی را در قالب قیمت و کارایی خود نیز به کاربر ثابت میکند. این محصول قیمت نسبتاٌ ارزانی دارد با این حال به یک سنسور بصری ترو موو 3 (TrueMove 3) مجهز شده است که آن را قادر میسازد تا به راحتی با محصولاتی که دارای سنسور پیکسارت (Pixart) هستند، برابری کند.
دقت سنسور: 12000 dpi
مشخصات: دارای طراحی دو قسمتی، قابلیت ردیابی یک به یک 3,500 CPI و طول عمر 50 میلیون کلیک
مزایا: قیمت اقتصادی، کاربرد راحت برای انگشتان، چسبندگی خوب به کف دست
معایب: نداشتن کابل، نداشتن قابلیت پشتیبانی سنسور کالیبره سازی
2. Logitech G903
لاجیتک در سال گذشته با عرضه موس مدل G900 ثابت کرد که موس های وایرلس هم میتوانند فرامین کاربران را بدون تاخیر انجام دهند؛ این سازنده امسال مدل G903 را به بازار عرضه کرد که از قیمت بالایی برخوردار است اما کارایی بسیار منحصر بفردی را نیز در اختیار شما میگذارد. این محصول برای رقابت با بهترین ماوس های گیمینگ برند ریزر طراحی و عرضه شده است.
دقت سنسور: 12000 dpi
مشخصات: دارای قابلیت شارژ شدن بی سیم از طریق صفحه ماوس پاور پلی لاجیتک، باتری قدرتمند با مدت عملکرد 24 ساعت (قابل ارتقاء به 32 ساعت با خاموش کردن لامپهای ال ای دی)، سنسور بصری PMW3366 و فناوری لایت اسپید وایرلس
مزایا: کیفیت ساخت بسیار خوب، قابلیتهای بی سیم دقیق و قابل اطمینان
معایب: قیمت بسیار گران
3. Asus ROG Gladius II
یک موس گیمینگ حرفه ای و زیبا
ROG Gladius II یک موس زیبا و منحصر به فرد از شرکت ایسوس است و البته از قیمت بالایی برخوردار است. این موس به کلیدهای جداشدنی، یک غلتانک فشاری، سیستم نورپردازی RGB و ضامن حساس به فشار مجهز شده است به همین دلیل می تواند هرآنچه را که شما به عنوان یک گیمر حرفهای می خواهید در اختیارتان قرار دهد. گلادیوس 2 برخلاف بعضی از ماوس های هم قیمت موجود در بازار فاقد وزنههای جداشدنی است اما میتواند کاربرد راحت و دقیقی را ارائه کند.
دقت سنسور: 12000 dpi
مشخصات: دارای شتاب 50 G، نرخ سرعت واکنش دهی 1000Hz یو اس بی، کلیدهای جداشدنی، شاسیهای امرن (Omron) و نورپردازی RGB
مزایا: تجربه استفاده بسیار خوب، طراحی منحصر بفرد
معایب: قیمت گران، ویژگیهای محدود
4. Corsair Glaive RGB
ترکیبی از کاربرد راحت، عملکرد خوب و طراحی زیبا!
با اولین نگاه به برچسب قیمت این موس به نظر می آید که این موس برای رقابت با Razer DeathAdder طراحی و تولید شده است. کورسیر تا به امروز در فروش کیسها، صفحه کلیدها، سیستمهای پاور و کول پدها و RAM رایانههای شخصی به موفقیتهای زیادی دست یافته است و این امر باعث میشود که Glaive RGB هم بتواند به عنوان یکی از بهترین موس های گیمینگ 2017 به موفقیتهای زیادی دست پیدا کند. این موس کاربرد راحتی دارد و به یک پوشش لمسی نرم و گریپهای قابل تعویض انگشت شصت مجهز شده است.
دقت سنسور: 16000 dpi
مشخصات: دارای گریپ قابل تعویض انگشت شصت، نورپردازی سه ناحیهای، سنسور پیکسارت 3367، شاسیهای امرن و چراغهای وضعیت دی پی آی
مزایا: کاربرد راحت، لغزش روان
معایب: بدنه تقریبا تمام پلاستیکی، قیمت نسبتا گران
5. Creative Sound BlasterX Siege M04
یک ماوس زیبا و دقیق!
عرضه موس گیمینگ توسط برند کریتیو که بیشتر به عنوان سازنده کارت صدا شناخته شده است یک پدیده عادی نیست.
Sound BlasterX Siege M04 محصولی است که دقیقا برای انجام چنین کاری توسط شرکت کریتیو عرضه شده است. این ماوس نرخ dpi 12000 را پشتیبانی میکند از این رو کاربرش میتواند به راحتی کارهای خود را با آن انجام دهد.
دقت سنسور: 12000 dpi
مشخصات: دارای هفت کلید قابل برنامه ریزی با استفاده از شاسیهای امرن با عمر 50 میلیون کلیک، سنسور پیکسارت PMW3360 با نرخ انتخاب 1000Hz، طراحی ارگونومی و نورپردازی RGB
مزایا: سنسور بسیار خوب، طراحی زیبا
معایب: وزن نسبتا سنگین، تعادل نه چندان خوب
6. Thermaltake Tt Sports Level 10M
یک ماوس گیمینگ تفکیک پذیر!
بیشتر گیمرهای حرفهای ماوس های سیمی را به ماوس های وایرلس ترجیح میدهند زیرا این محصولات با سرعت بیشتری فرامین کاربران خود را اجرا میکنند. با این حال کاربرانی هم هستند که آزادی حرکت ماوس های وایرلس را با هیچ ویژگی دیگری عوض نمیکنند. Thermaltake Tt Sports Level 10M این دو مشخصه را در کنار یکدیگر در اختیار شما میگذارد زیرا می تواند به راحتی به عنوان یک موس بی سیم و سیمی ایفای نقش کند. این موس همچنین میتواند عملکرد و تجربه کاربرد بسیار خوبی را در اختیار شما بگذارد.
دقت سنسور: 16000 dpi
مشخصات: دارای سنسور آواگو 9800 و قابلیت تغییر سریع بین حالت اتصال سیمی و بی سیم
مزایا: طراحی زیبا و ارگونومی
معایب: وزن سنگین، آزار دهنده بودن کلید فلزی
7. Razer DeathAdder Elite
دقیقترین ماوس دف ادر ریزر!
این موس از یک سنسور eSports بهره میبرد و علاوه بر یک سبک طراحی ارگونومی که برای کاربران راست دست ارائه شده است، دو شاسی دیگر را نیز برای تغییر دادن شاخص dpi در اختیار شما میگذارد. DeathAdder فاقد برخی از ویژگیهای پیشرفته مانند غلتانک مرورگر دارای قابلیت چرخش آزاد است اما میتواند یک سیستم نورپردازی RGB زیبا را به همراه یک غلتانک مرورگر دارای چسبندگی زیاد و دو کلید کاربردی در اختیار شما بگذارد.
دقت سنسور: 16000 dpi
مشخصات: دارای قابلیت ردگیری واقعی 450 اینچ بر ثانیه، دقت رزولوشن 99.4 درصد، شاسیهای مکانیکی ماوس با عمر 50 کلیک، نورپردازی Razer Chroma، شتاب 450 IPS / 50 g و نرم افزار Synapse ریزر
مزایا: واکنش دهی بسیار عالی، چسبندگی بسیار خوب، نورپردازی رنگارنگ RGB
معایب: نداشتن غلتانک مرورگر دارای قابلیت چرخش آزاد، طراحی بسیار قدیمی
* برای مشاهده انواع موس به همراه قیمتهای رقابتی و به روز فروشندگان اینجا کلیک کنید.